Ποιος δεν ξέρει το Colourday Festival; Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ μπήκε στην ζωή μας το 2015 και έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο με κάτι νέο, άλλοτε έκτακτο και άλλοτε προγραμματισμένο, που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε τι μέλει γενέσθαι την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Πάμε να κάνουμε μαζί μια ανασκόπηση στις στιγμές εκείνες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

  1. Η πρώτη συντονισμένη ομαδική ρίψη χρώματος.

Για εμάς που ζήσαμε την πρώτη πρώτη ομαδική ρίψη χρώματος ήταν μια μαγική στιγμή. Δεν το είχαμε ξαναζήσει, δεν το είχαμε δει πουθενά, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε πως είναι να τυλίγεσαι σε ένα πολύχρωμο σύννεφο. Η πρώτη σου ομαδική ρίψη είναι πάντοτε μια ξεχωριστή εμπειρία!

  1. Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το 2015 εκτόξευσε χρώμα με πυροσβεστήρα

Κανείς δεν το περίμενε και ήταν πράγματι εντυπωσιακό.

  1. Όταν στον καύσωνα του 2016 βγάλανε μάνικα on stage και δρόσιζαν το κοινό

Απολαυστική στιγμή σε ένα Colourday Festival με 43 βαθμούς που, όμως, δεν στάθηκα ικανοί να πτοήσουν το ηθικό των θεατών που παρέμεναν συγκεντρωμένοι και χόρευαν ακατάπαυστα.

  1. Όταν είδαμε στα village το trailer του Colourday Festival 2017

Ακόμα και σήμερα κάθε φορά που το βλέπω ανατριχιάζω. Κλείσε τα φώτα, δυνάμωσε την ένταση και απόλαυσέ το.

  1. Όταν αντικρύσαμε το stage του 2019

Ένα εντυπωσιακό stage σε στυλ τσιρκου και μια τεράστια, πραγματική και λειτουργική ρόδα λούνα παρκ να περιστρέφόταν στο κέντρο του. Φέτος μιλούν για κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Για να δούμε!

  1. Όταν διαβάσαμε για την αλλαγή spot στο ΟΑΚΑ

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο! Τόσο μεγάλο που μόλις ανακοινώθηκε πως μετακινείται και πάει σε διαφορετικό spot στο ΟΑΚΑ . Κι όλα αυτά ενώ ήδη το σημείο διεξαγωγής του μέχρι σήμερα ήταν τεράστιο. Πόσα εισιτήρια έχουν άραγε κοπέι; Και πόσο huge θα είναι το φετινό φεστιβάλ

instagram.com/p/CtMmeclNqEw/ Εάν θες να δεις από κοντά όλα όσα θα συμβούν στο φετινό Colourday Festival, μπες τώρα στο viva.gr (bit.ly/colourtickets) και κλείσε το free by Coca-Cola (€0) , Vip (€25) ή Prive Stage (€50) Ticket σου!

Πηγή: newsbeast.gr