Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο παραγουανός Eliodoro Maciel Centurion ήταν ένας απλός ηλικιωμένος που ζούσε τις μέρες του πολύ ήσυχα, συνοδεύοντας τη δισέγγονή του στο σχολείο, αλλά ακριβώς εξαιτίας αυτής της ενέργειας κάποιος αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία τον ίδιο και αυτή μοιράζοντάς την στο Twitter και κάνοντάς τον αμέσως viral.

«Κάθε μέρα πηγαίνει να περιμένει την εγγονή της στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η Ayelen που δημοσίευσε τις εικόνες.

Ήταν τέτοια η εμβέλεια του δημοσιεύματος που αποκαλύφθηκε έτσι η ταυτότητα του παππού.

«Είναι ο θείος μου ο Λόλο. Είναι πάνω από 90 και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του», σχολίασε ένα άλλο κορίτσι στο Twitter.

Η παραγουανή εφημερίδα Middle Extra ανέλαβε να βρει τον Eliodoro, ο οποίος ζει στη χώρα με την οικογένειά του και είναι 88 ετών, αν και άλλα μέσα έχουν αναφέρει ότι η ηλικία του θα είναι 91 ετών.

Η Loreley Roa είπε ότι ο Eliodoro ζει για 22 χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του.

«Μένει μαζί μας, είναι προ-θείος της μητέρας μου και η μικρή μου αδερφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία», επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δραστήριος και ως εκ τούτου συνοδεύει τη μικρή για να τη βοηθήσει να διασχίσει μια λεωφόρο.

«Δεν είχε δική του οικογένεια γιατί παντρεύτηκε νέος και σε ηλικία τριών ετών και η γυναίκα του σκοτώθηκε σε επίθεση. Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του τον κακομεταχειρίστηκε και η μητέρα μου του είπε να έρθει να ζήσει μαζί μας και έμεινε μαζί μας για πάντα», πρόσθεσε η Loreley.

Η ανάρτηση στο Twitter έχει περισσότερα από 31.000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από δύο χιλιάδες φορές.

Πηγή: newsbeast.gr