Η αντίστροφη μέτρηση ώστε να βρεθεί ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έχει ξεκινήσει και τα φαβορί σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων είναι δύο, ο Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον και ο Χένρι Κάβιλ.

Πριν από λίγο καιρό φημολογήθηκε ότι ο Τέιλορ – Τζόνσον μπορεί να επιλεχθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ στην επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς, αφού φέρεται να εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μυστικής ακρόασης.

Η βρετανική εταιρεία William Hill δίνει τόσο στον Τέιλορ – Τζόνσον όσο και στον Κάβιλ πιθανότητες 2-1 ως διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Χένρι Κάβιλ αποσύρεται από τον ρόλο του Superman.

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίς δράσης».

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τομ Χάρντι είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 6-1, ακολουθούμενος από τους Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ με 8-1, Τζέιμς Νόρτον και Τσιούετελ Ετζιόφορ αμφότεροι με 10-1 και οι Ντάγκλας Μπουθ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Νταν Στίβενς με 12-1.

Οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν δηλώσει ότι η ηλικία είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του πρωταγωνιστή. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» τόνισε ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον τον Οκτώβριο αναφερόμενος για τη διαδικασία του κάστινγκ, προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αναζητούν έναν ηθοποιό ηλικίας πάνω από 30 ετών.

Ο Τέιλορ Τζόνσον είναι 32 και ο Κάβιλ 39 ετών.

Πηγή: newsbeast.gr