Δεν έχουν τέλος τα σενάρια για το μέλλον της Τσέλσι, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να παρουσιάζεται έτοιμος να εξετάσει κάθε προσφορά και να βάζει κανονικά πωλητήριο στους «μπλε» του Λονδίνου έπειτα από 19 χρόνια. Στα 4 δισ. λίρες η τιμή εκκίνησης.

Το ESPN αναφέρει πως πλέον ο Ρώσος μεγιστάνας πουλάει τις μετοχές των «μπλε». Αυτό συμβαίνει υπό την πίεση και των συνθηκών που επικρατούν στην Ουκρανία με τον αντίκτυπο που έχει στην επιχειρηματική δραστηριοποίηση του Αμπράμοβιτς ο πόλεμος που ξεκίνησε η Ρωσία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι – που δίχως να συμφωνήσει με τους ανθρώπους του φιλανθρωπικού οργανισμού του συλλόγου παρέδωσε τα «κλειδιά» της λειτουργίας του κλαμπ σ’ εκείνους – ακούει κανονικά τις προτάσεις που θα φτάσουν σ’ εκείνον από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Αρχικά θ’ αξιώσει περί τα 4 δισεκατομμύρια λίρες, δεδομένου πως παραχωρεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Παγκόσμιους Κυπελλούχους σε επίπεδο συλλόγων. Ωστόσο, οι προτάσεις που φαίνονται στον ορίζοντα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως να μην ξεπεράσουν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr