Ο Γερούν Λέναρς, ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, αποδοκίμασε μέσω Twitter την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στην ίδια πλατφόμα social media.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Λέναρς, η απόφαση που παρουσίασε ο κ. Παπαδημούλης να έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου», δεν αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή που ένας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μοιράζεται ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο εγγράφου για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς. Δεν έχουμε καν προσεγγίσει πιθανούς εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για να μας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής μας και τώρα που αυτό έχει διαρρεύσει, θα επανεκτιμήσουμε πώς θα προχωρήσουμε στην αποστολή αυτή».

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Τα fake news του κ. Παπαδημούλη καταρρίπτονται από τον ίδιο τον πρόεδρο της PEGA

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Παπαδημούλης ξεπερνά τα όρια και δεν μπορεί να συγκρατήσει το αντιπολιτευτικό του μένος», επισημαίνει σε ανάρτησή της στο Twitter η ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με ό,τι αποκαλεί fake news του κ. Παπαδημούλη αλλά και για την ανάρτηση του προέδρου της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου Γερούν Λέναρς.

«Αυτή τη φορά, όμως, τα fake news του αποδοκιμάζονται και τελικά καταρρίπτονται από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Επιτροπής #PEGA. Πόσο πιο χαμηλά … », καταλήγει στην ανάρτησή της η κ. Ασημακοπούλου.

Πηγή: newsbeast.gr