Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού. Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

«Αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου κι ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη εκείνη την ώρα. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία γιατί ήταν από ένα σάιτ τόσο ασήμαντο κι ένα θέμα τόσο εξωφρενικό. Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter, κυρίως από τους πολιτικούς μου αντιπάλους, που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε κι η Ευγενία και το μαζέψαμε και σταμάτησε. Για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, είναι αποκρουστικό, το χειρότερο. Για αυτό στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα, γιατί λέω δεν θα πιστέψει κανείς για εμένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως η λάσπη δούλεψε πολύ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: newsbeast.gr