Ο 33άχρονος διεθνής Κροάτης στόπερ, Ντομαγκόι Βίντα, απάντησε θετικά στην προσφορά της ΑΕΚ και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια. Απομένει το γραπτό της συμφωνίας, να υπογραφεί δηλαδή το νέο του συμβόλαιο, αλλά είναι απόλυτα τυπικό σκέλος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην πορεία και έως την άφιξή του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ προχωράει σε μια προσθήκη η οποία αναμφισβήτητα δυναμώνει την άμυνά της και της προσθέτει ποιότητα, δύναμη και ηγετική προσωπικότητα στο χορτάρι και στα αποδυτήρια. Μια κίνηση ουσίας σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συμφωνία αυτή κατατάσσει τον Ντομαγκόι Βίντα στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ αφού θα φτάσει να κερδίσει συνολικά άνω των 3 εκατ. ευρώ για τα δύο συνολικά χρόνια συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους’». Οι λεπτομέρειες του deal θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα ενώ αναμένεται να πιάσει δουλειά με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία και το Άλκμααρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος διεθνής στόπερ απέρριψε την πρόταση από την Al Ittifaq, πολύ υψηλή οικονομικά, αφού επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη και τον κέρδισε η ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr