Ιδιαίτερα καυστική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Με τοποθέτηση τους στα social media, οι “κιτρινόμαυροι” κατηγορούν τους πρωταθλητές Ελλάδας ότι προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα και καλούν τους φίλους της Ένωσης να αγνοήσουν όσα έχουν συμβεί, ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου της Πέμπτης.

Αναλυτικά: «Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν τη μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς. Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει».

Οι «ερυθρόλευκοι», μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο», κατηγορούν την ΑΕΚ ότι προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να κατακτήσει τον τίτλο και αφήνουν σαφείς αιχμές περί ακαταλληλότητας της OPAP Arena.

Πηγή: newsbeast.gr