Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα για την ημέρα των εγκαινίων της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι άνθρωποι της ΠΑΕ βλέπουν με ικανοποίηση ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ισπανία, όπου η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και παρουσίασης γηπέδων έστειλε ανθρώπους για να επισκεφθούν το γήπεδο και ετοιμάζει κατάθεση πρότασης για την αναλυτική παρουσίασή του, στα πρότυπα των γηπέδων στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ισπανική εταιρεία, η οποία είχε ετοιμάσει και το τελικό σχέδιο για την παρουσίαση του Metropolitano της Ατλέτικο Μαδρίτης και του νέου Σαν Μαμές της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επισκέφθηκε -μέσω αντιπροσωπείας της- τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει την πορεία των έργων και έχει σχεδιάσει επίσκεψη και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, καθώς ενδιαφέρεται και για το νέο γήπεδο που έγινε εκεί.

Οι Ισπανοί, όπως έγινε γνωστό, εντυπωσιάστηκαν από όσα είδαν στη 3D παρουσίαση για το πώς θα είναι η OPAP Arena όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες και ενημέρωσαν πως θα καταθέσουν πρόταση για να αναλάβουν αυτοί την αναλυτική παρουσίαση του γηπέδου. Κάτι που θα αποτελεί, αν όντως γίνει, πολύ καλή διαφήμιση σε όλο τον κόσμο για την ΑΕΚ και το γήπεδό της.

Πηγή: newsbeast.gr