Το όνομα του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς ήρθε πριν εβδομάδες στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους Αμερικανούς να δίνουν συνέχεια στο θέμα και την Ένωση να είναι όντως σε συζητήσεις με τους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς και να καταθέτει νέα, βελτιωμένη πρόταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος εντός του μήνα, προς ικανοποίηση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής ξέρει πολύ καλά τον 22χρονο Αμερικανό -με βοσνιακό διαβατήριο- μεσοεπιθετικό αφού είχαν συνεργαστεί στην ομάδα του Σαν Χοσέ και έχει ζητήσει την απόκτησή του. Και από τη στιγμή που το ζήτησε, η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτηθεί ο παίκτης.

Το γεγονός, φυσικά, ότι η ομάδα του Σαν Χοσέ ζητούσε και ζητάει 2 εκατ. ευρώ δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά από τη στιγμή που τον θέλει ο Αλμέιδα η ΑΕΚ έκανε νέα πρόταση, βελτιωμένη, πλησιάζοντας στο ποσό που θέλουν οι Αμερικάνοι. Δεν είναι στα 2 εκατ. ευρώ, είναι κοντά σε αυτό το ποσό όμως, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία.

Ο Κικάνοβιτς, ο οποίος είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 32 συμμετοχές μέσα στο 2022, είναι θετικός στο να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντίνο προπονητή και περιμένει κι αυτός να δει πώς θα κλείσουν οι συζητήσεις, ελπίζοντας ότι οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν και θα ανοίξει ο δρόμος για την άφιξή του στην Ελλάδα.

Πηγή: newsbeast.gr