Τα εγκαίνια της OPAP Arena, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέχουν μόλις τρεις μέρες πλέον και η ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media καλεί τους οπαδούς να πάνε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την Παρασκευή (30/9), ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι οι παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

Η 30ή Σεπτεμβρίου είναι ιστορική μέρα για την Ένωση και άπαντες στις τάξεις της την περιμένουν πώς και πώς, καθώς γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Μια μεγάλη γιορτή που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα στον κόσμο ενόψει της Παρασκευής.

«Την Παρασκευή οι πύλες του Ναού ανοίγουν στις 17.00! Να είστε όλοι εκεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης μας γιορτής! Η δική μας αλησμόνητη στιγμή ΕΦΤΑΣΕ», ανέφερε η Ένωση μέσω των social media, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι οι δύο παρουσιαστές της γιορτής θα είναι οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

Οι παρουσιαστές της ιστορικής βραδιάς των επίσημων εγκαινίων της OPAP ARENA, Natalia Dragoumi και Αντώνης Αντωνίου #aekfc #aekfcseason2022_23 #ourhome #ourhistory #Neafiladelfia #OpapArena #Oloi_sto_Nao

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, September 27, 2022

Πηγή: newsbeast.gr