Σε απολογία κλήθηκαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος για τα όσα φέρονται να είπαν στον διαιτητή Γιούγκ στην ανάπαυλα του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, κατήγγειλε ότι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, την ώρα που ο διαιτητής Ματέι Γιουγκ εισερχόταν στα αποδυτήρια, του εξαπέλυσε φραστική επίθεση για την τοποθέτησή του από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε το περιστατικό που κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός, περί φραστικής επίθεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς κι άλλων ανθρώπων της Ένωσης, στον Σλοβένο διαιτητή.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πάντως κάλεσε σε απολογία τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για τη συμπεριφορά τους στην ανάπαυλα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,” στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 10 παρ. 1 περ. δ I, 11, 12, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’, ζ’, η, 15 παρ. 4 περ. α ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ, 20 παρ. 13 Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Αγωνιστική Περίοδος 2021-2022.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr