Το ερώτημα των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων, για το πού θα γίνουν τα πρώτα δύο εντός έδρας παιχνίδια, πριν τα εγκαίνια της OPAP Arena που έχουν προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου, έχει πλέον απάντηση και είναι η εξής: Στη Ριζούπολη.

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, όλοι περίμεναν να δουν πότε θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση. Στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια, ή νωρίτερα, αφού πριν από αυτή την ημερομηνία υπάρχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, λοιπόν, ενημέρωσε τη Λίγκα ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης, αφού αποφασίστηκε να μην μπει στην OPAP Arena αν πρώτα δεν είναι 100% έτοιμα όλα. Κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο project manager του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, μιλώντας στην Cosmote TV.

«Λίγες μέρες έμειναν, για την OPAP Arena μετράει το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα»

«Σας λέω απολύτως ειλικρινά κι επειδή έχω ερωτηθεί ξανά κι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση, δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή ότι το γήπεδο θα γίνει. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά έχω μάθει να μην εγκαταλείπω ποτέ έναν στόχο και μία μάχη. Τα μεγάλα έργα, όπως έχω πει, έχουν αντιδράσεις και αυτό είναι και θεμιτό και υγιές. Και πρέπει να έχεις τη δύναμη να πείθεις.

Εδώ, λοιπόν, όχι μόνο εγώ, αλλά μια ομάδα ανθρώπων καθίσαμε συστηματικά και πείσαμε μέχρι και τον πιο κακοπροαίρετο. Κι αν δεν τον πείσαμε, τον πείσαμε να ησυχάσει και να μην πετάει… πέτρες. Γιατί αυτό θα ωφελούσε τους πάντες. Και θα ωφελήσει τους πάντες. Άρα δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να εγκαταλείψω ή να εγκαταλείψουμε ως ομάδα αυτή την προσπάθεια», είπε αρχικά ο Ανδριόπουλος και συνέχισε.

«Και παρ’ ότι μένουν μέρες, πρέπει όλοι να έχουν την υπομονή αυτών των τελευταίων ημερών που είναι κρίσιμες για να λειτουργήσει το έργο σωστά. Να μετρήσουμε τις μέρες μία προς μία. Δεν πρέπει να βιαστεί η ΑΕΚ να μπει δύο ημέρες νωρίτερα και να τις πληρώσει μετά με 60 μέρες μικροπροβλήματα. Εδώ που φτάσαμε μετά από 9 χρόνια και 2 μήνες δεν μετρούν οι πέντε ή οι επτά ημέρες, μετρά το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Και αυτό το μήνυμα θέλω να το στείλω στη διοίκηση της ΑΕΚ, σε όλους όσοι αγοράσαμε εισιτήρια διαρκείας, στους ποδοσφαιριστές, στον Δήμο, σε όλους όσοι περιμένουν το γήπεδο. Να κάνουν την υπομονή που συνδέεται με την ποιότητα. Γιατί, όπως βλέπετε, έχουν μείνει μέρες. Αλλά αν, για παράδειγμα, βιαστούμε μια μέρα και δεν λειτουργήσουν σωστά τα scoreboards ή ο φωτισμός, ή δεν προλάβετε εσείς, η Cosmote, να στήσετε σωστά τον μηχανισμό σας για τη σωστή παραγωγή, κι επειδή το έχω ξαναζήσει παλαιότερα με το «Καραϊσκάκη», μετά αυτό θα το πληρώσουμε τρεις μήνες όλοι μαζί».

Πηγή: newsbeast.gr