Την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και συγκεκριμένα το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών πήρε ο Στίβεν Τσούμπερ, πράγμα που σημαίνει ότι ο διεθνής Ελβετός χαφ της ΑΕΚ δεν θα είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Μουντιάλ 2022.

Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά για τον Τσούμπερ αυτό δεν είναι εφικτό, αφού το πρόβλημα που έχει τους τελευταίους μήνες πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση. Κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του ακόλουθου μηνύματος στα social media…

«Εδώ κι αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς πού βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: newsbeast.gr