Η απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την τεχνική ηγεσία δεν είναι η μόνη αλλαγή στην ΑΕΚ, αφού αποτελεί παρελθόν πλέον και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εξέλιξη που ήθελαν και οι δύο πλευρές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αλλαγές στην Ένωση θα συνεχιστούν.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τους κιτρινόμαυρους και αυτό προκαλεί απογοήτευση τόσο στις τάξεις των οπαδών όσο και στη διοίκηση. Λογικό είναι, επομένως, τόσο ο κόσμος όσο και οι διοικούντες να θέλουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, είτε μιλάμε για ποδοσφαιριστές είτε για στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και με την αρχή να γίνεται με τον Γιαννίκη, η συνέχεια δίνεται με τον Δημητριάδη.

Ο επί σειρά ετών, συγκεκριμένα από το 2013, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αποχαιρέτησε το Σάββατο (5/3) τους παίκτες και τους συνεργάτες του αφού αποφάσισε να μη συνεχίσει στο πόστο του, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να αποδέχεται χωρίς πολλά-πολλά την απόφασή του.

Έτσι, λαμβάνει τέλος ακόμη μία θητεία του Δημητριάδη στην ΑΕΚ, ο οποίος είχε υπάρξει σε αυτή τη θέση και τη σεζόν 1998-99 αλλά και την τριετία 2009-12.

Πηγή: newsbeast.gr