Το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ AEK ανέβασε νέο βίντεο όπου οπαδούς να σκαρφαλώνουν έξω από τις θύρες στην OPAP Arena για να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.

Πριν από μερικές ημέρες, η ΑΕΚ δημοσιοποίησε video με μερίδα οπαδών να προσπαθεί να μπει στην OPAP Arena χωρίς εισιτήριο, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν.

Μεταξύ άλλων η ΑΕΚ τόνισε πως «η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έχει ήδη στην κατοχή της το σχετικό υλικό» και ότι «οι αρμόδιες αρχές έχουν τον λόγο για όσους δεν σέβονται την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την άψογη συμπεριφορά τους στην OPAP ARENA σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και για την μεγάλη βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα μας. Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε πως παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε και πάλι μια μικρή μερίδα ατόμων που δεν σεβάστηκαν ούτε το γήπεδο, ούτε την νομιμότητα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Με διάφορους τρόπους επικίνδυνους και για την δική τους σωματική ακεραιότητα σε κάποιες περιπτώσεις, επιδίωξαν να μπουν στο γηπεδο χωρίς εισιτήριο. Και όσοι από αυτούς το κατάφεραν δημιούργησαν ξανά πρόβλημα σε κατόχους εισιτηρίων, διαρκείας και απλών. Είναι απαράδεκτο και μη ανεκτό πλέον, αυτά τα άτομα να διώχνουν από τις θέσεις τους φιλάθλους μας που έχουν πληρώσει γι΄αυτές. Στο βίντεο που παραθέτουμε φαίνεται σε ποιο σημείο έχει φτάσει η ανευθυνότητα τους. Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως υπάρχουν τα ευκρινή πλάνα και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Ως εκ τούτου, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έχει ήδη στην κατοχή της το σχετικό υλικό. Η κατάσταση αυτή θα πάρει τέλος με την χρήση όλων των νόμιμων μέσων που υπάρχουν. Πλέον οι αρμόδιες αρχές έχουν τον λόγο για όσους δεν σέβονται την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας.Η ΠΑΕ ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα προστατεύσουν την περιουσία του λαού της ΑΕΚ.

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Monday, October 31, 2022

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την άψογη συμπεριφορά τους στην OPAP ARENA σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και για την μεγάλη βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα μας.

Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε πως παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε και πάλι μια μικρή μερίδα ατόμων που δεν σεβάστηκαν ούτε το γήπεδο, ούτε την νομιμότητα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Με διάφορους τρόπους επικίνδυνους και για την δική τους σωματική ακεραιότητα σε κάποιες περιπτώσεις, επιδίωξαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Και όσοι από αυτούς το κατάφεραν δημιούργησαν ξανά πρόβλημα σε κατόχους εισιτηρίων, διαρκείας και απλών. Είναι απαράδεκτο και μη ανεκτό πλέον, αυτά τα άτομα να διώχνουν από τις θέσεις τους φιλάθλους μας που έχουν πληρώσει γι΄αυτές.

Στο βίντεο που παραθέτουμε φαίνεται σε ποιο σημείο έχει φτάσει η ανευθυνότητα τους. Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως υπάρχουν τα ευκρινή πλάνα και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Ως εκ τούτου, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έχει ήδη στην κατοχή της το σχετικό υλικό.

Η κατάσταση αυτή θα πάρει τέλος με την χρήση όλων των νόμιμων μέσων που υπάρχουν. Πλέον οι αρμόδιες αρχές έχουν τον λόγο για όσους δεν σέβονται την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα προστατεύσουν την περιουσία του λαού της ΑΕΚ».

Πηγή: newsbeast.gr