Μεγάλο μέρος των εμφανίσεων τους στο Λας Βέγκας ακυρώνει το θρυλικό συγκρότημα Aerosmith. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω του επίσημου προφίλ τους στο Instagram. Ο λόγος που ακυρώνουν εμφανίσεις τους, είναι πως ο Στίβεν Τάιλερ, frontman του συγκροτήματος, υποτροπίασε και μπαίνει οικειοθελώς σε κέντρο απεξάρτησης ώστε να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Συγκεκριμένα, οι Aerosmith έγραψαν στο Instagram πως: «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας αδελφός Στίβεν έχει εργαστεί για τη νηφαλιότητά του για πολλά χρόνια. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι για να προετοιμαστεί να βγει στη σκηνή και την ανάγκη να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρόσφατα υποτροπίασε και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Λυπούμαστε πραγματικά που ενημερώνουμε τους θαυμαστές και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το πρώτο μας σετ ημερομηνιών στο Las Vegas Residency αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, γιατί εκείνος επικεντρώνεται στην ευημερία του. Θα συνεχίσουμε τις ημερομηνίες μας για το 2022 ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω, το συντομότερο δυνατό.

Aerosmith Υποτροπίασε ο Στίβεν Τάιλερ

Είμαστε συντετριμμένοι που ταλαιπωρήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς θαυμαστές μας που συχνά διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να έρθουν στα σόου μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και για την υποστήριξή σας στον Στίβεν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» και στο τέλος της ανακοίνωσης, έδωσαν πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων, από τα εισιτήρια.

Πηγή: newsbeast.gr