Πλακώθηκαν στο ξύλο ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί στο Παλιό Τρίκερι μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.  Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου κατέληξαν στη θάλασσα και συνέχισαν να ρίχνουν μπουνιές ο ένας στον άλλον.

Το απίστευτο σκηνικό ξεκίνησε, όπως αναφέρει το gegonota.news, όταν ένας 24χρονος οδηγός θαλάσσιου ταξί δέχθηκε λεκτική επίθεση από 43χρονο ιδιοκτήτη, για επικίνδυνους ελιγμούς στη διαδρομή από τον Αλογόπορο προς το νησί. Τα «αίματα άναψαν» και στον καυγά παρενέβη ο 16χρονος αδελφός του 24χρονου οδηγού και ένας φίλος του 43χρονου ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να τους χωρίζουν οι τουρίστες. Τρέχοντας έφτασε στο επεισόδιο και ο 51χρονος πατέρας των δύο αγοριών, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του το σκάφος που οδηγούσε ο 24χρονος και μπήκε και αυτός στον «χορό».

Όταν όλοι είχαν γίνει ένα «κουβάρι» και αντάλλασσαν μπουνιές και κλωτσιές, ο 43χρονος με τον 16χρονο βρέθηκαν στη θάλασσα και συνέχισαν να παίζουν ξύλο.

Ο 16χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε ότι ο 43χρονος του δάγκωσε το αυτί, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι ο ανήλικος χτύπησε στο σκάφος κατά τη διάρκεια του τσακωμού.

Όλοι οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο και ο καυγάς συνεχίστηκε στα κρατητήρια του Λιμενικού. Ο πατέρας των δύο νεαρών επιτέθηκε στον 43χρονο και πήγε να τον πνίξει γιατί δάγκωσε το παιδί του.

Μετά τις μηνύσεις κρατήθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί, ο ενήλικας γιος του ενός και ο 34χρονος φίλος του δεύτερου. Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Στη συνέχεια, όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο.

Πηγή: newsbeast.gr