Αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο wion μετά τη συμμετοχή του Σέρβου στην κλήρωση για το Australian Open, που πραγματοποιήθηκε στη σκιά του θρίλερ για την απέλασή του από την Αυστραλία.

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Δεν πέρασε από το μυαλό κανενός να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Αυστραλιανού Όπεν ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία –δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» ανέφερε στη συνέχεια. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ωστόσο ότι κατά τη γνώμη του ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα» είπε.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Johnson & Johnson.

Πηγή: newsbeast.gr