Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την σοκαριστική δολοφονία θείας κι ανιψιού που έγινε στην Αίγινα το 2015, καθώς εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται κι άλλα άτομα, με ένα από αυτά να είναι συγγενής του δράστη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Μάλτα είναι μεν ο βασικός ύποπτος, όμως πληροφορίες αναφέρουν την ίδια περίοδο που έφυγε άρον άρον από την Αίγινα, ένα συγγενικό του πρόσωπο εγκατέλειψε επίσης το νησί.

Έτσι, οι αρχές θεωρούν ότι σχετίζεται με τη δολοφονία, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο εάν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε αρχικά τον δράστη για το ποσό των 800.000 ευρώ που είχαν τα θύματα στην κατοχή τους.

Υπενθυμίζεται, πως ο δράστης εντοπίστηκε από τις αρχές της Μάλτας μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στην παραθαλάσσια πόλη των 15.000 κατοίκων στην οποία είχε βρει καταφύγιο, μετά το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά του, τον μετέφεραν στα γραφεία της αστυνομίας και εκεί ταυτοποιήθηκε το DNA βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ΕΛΑΣ για τον 36χρονο τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή: newsbeast.gr