Βαρύπένθος για την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία έχασε την μοναχοκόρη της όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Μαρίνα Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρόνων χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.»Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη» είχε δηλώσει σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της Μαρίνας Υψηλάντη έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου και κοντινό της πρόσωπο γνωστοποίησε την μέρα και τον τόπο της κηδείας.

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16, 17 χρονών κοιμόμασταν μαζί» είχε συμπληρώσει, επίσης, η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr