Εκτεταμένοι έλεγχοι έγιναν στο Αιτωλικό από την Ελληνική Αστυνομία σε χώρο όπου στήνονταν αυτοσχέδιοι αγώνες με οχήματα. Κατά την επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων, βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης και προστατευτικού κράνους. Αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας

Από τους αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διενεργήθηκαν την Δευτέρα (21/2), σε παράπλευρη οδό, της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Αιτωλικού, προκειμένου να διακόψουν την παράνομη δραστηριότητα των αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν 102 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και για λοιπές τροχονομικές παραβιάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

«Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών», ανέφερε η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: newsbeast.gr