Μπορεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να εμφανίστηκε κατηγορηματικός κατά τη διάρκεια της τελευταίας συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στην Ολομέλεια της Βουλής, πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, ωστόσο τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και μια σειρά από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προγραμματίζουν τόσο για σήμερα όσο και για τις προσεχείς ημέρες μια σειρά από περιοδείες ανά την επικράτεια, κι ας βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κυβερνητικά και κομματικά στελέχη θα επισκεφθούν μέχρι την Πέμπτη συνολικά 5 νομούς, ήτοι της Εύβοιας, του Κιλκίς, της Χαλκιδικής, του Λασιθίου και της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Γεραπετρίτης επισκέπτεται την Εύβοια, μαζί με τη γενική γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και τους βουλευτές Αθανάσιο Δαβάκη, Γεώργιο Κοτρωνιά και Αθανάσιο Λιούτα.

Την ίδια ώρα στον νομό Κιλκίς θα βρίσκονται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώ Γούλα και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, Παναγής Καππάτος και Διονύσιος Σταμενίτης.

Μεθαύριο Τετάρτη θα επισκεφθούν τον νομό Χαλκιδικής ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης και οι «γαλάζιοι» βουλευτές Βαγγέλης Λιάκος, Ιωάννης Πασχαλίδης και Έλενα Ράπτη.

Την δε Πέμπτη 14 Ιουλίου θα επισκεφθούν τον νομό Λασιθίου ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο γενικός γραμματέας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών. Την ίδια μέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα βρεθούν στον νομό της Πρέβεζας.

Και μέσα σε όλα αυτά να σημειωθεί ότι συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες του και ο πρωθυπουργός που σήμερα βρίσκεται στην Ανατολική Αττική επισκεπτόμενος της περιοχές της Κρωπίας, της Παιανίας, των Σπάτων Αρτέμιδος και της Ραφήνας.

Πηγή: newsbeast.gr