Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδερφός του Γουίλιαμ Μπάλντουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες «Kid Santa» και «Billie’s Magic World», δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Τα γυρίσματα των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Οι δύο ταινίες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώνουν ξανά τον Μπάλντουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι , με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Andron» του 2015.

Στις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του. Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης. Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Πηγή: newsbeast.gr