Στο νοσοκομείο κατέληξαν δυο μικρά παιδιά, 14 και 16 ετών, που τα ξημερώματα δέχτηκαν τους πυροβολισμούς ενός 70χρονου στο Αλεποχώρι.

«Νόμιζα ότι ήταν κλέφτες», ισχυρίστηκε στις αρχές όταν συνελήφθη o 70χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε 2 παιδάκια στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/8).

Όπως είπε κάτοικος της περιοχές, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα παιδάκια έπαιζαν «θάρρος ή αλήθεια» και έβαλαν πρόκληση το ποιος θα μπορέσει να πηδήξει τη μάντρα. Έτσι βρέθηκαν μέσα στον χώρο του 70χρονου.

Ο 70χρονος ακούγοντας τον θόρυβο, βγήκε με την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές.

Τα δύο παιδιά βγήκαν από τον χώρο του σπιτιού του 70χρονου και τότε κατάλαβαν ότι είχαν τραυματιστεί, το ένα στο πόδι και το άλλο στο μάτι.

Αμέσως ενημέρωσαν την οικογένειά τους και στη συνέχεια την αστυνομία.

«Δηλώνει συντετριμμένος, δηλώνει μετανιωμένος. Δεν είχε δόλο, δεν υπήρχε φωτισμός και δεν μπορούσε να διακρίνει εάν πίσω από τους θάμνους ήταν επίδοξοι κλέφτες ή ληστές», είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, για να του αφαιρεθούν τα σκάγια από το πόδι, ενώ ο 16χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Όπως είπε ο θείος του, η επέμβαση πήγε καλά και έχει διαφύγει από τον κίνδυνο για το μάτι του.

Για «περίεργο άνθρωπο» κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής

Ο 70χρονος ζούσε μόνος του και όσοι τον γνώριζαν, κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.

«Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, που ζούσε στον δικό του κόσμο. Το σπίτι το έχει φτιάξει μόνος του, βότσαλο – βότσαλο από την παραλία», είπε κάτοικος της περιοχής.

«Ήταν λίγο περίεργος», λέει άλλος κάτοικος.

Ο 70χρονος κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

Πηγή: newsbeast.gr