Την οδύνη της για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη εκφράζει, με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. «Παγωμάρα και θλίψη… Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι μάταια» αναφέρει η Ομοσπονδία για την είδηση του θανάτου του ολυμπιονίκη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο.

«Το πρωϊνό της 14ης Οκτωβρίου, μας έδωσε μια δυνατή γροθιά στο στομάχι. Δυνατή, όσο τα χτυπήματα που έδινε ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, στους αγωνιστικούς χώρους του ταεκβοντό. Εδώ όπου άφησε το στίγμα του. Ασημένιο Ολυμπιακό, δύο μάλιστα φορές, σε Αθήνα και Πεκίνο, πάμπολλες διακρίσεις και μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα» προσθέτει.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα όσα μας μετέφερε η οικογένειά του σήμερα το πρωί. Ένας μαχητής του ταεκβοντό αλλά και της ζωής δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Αφήνει παρακαταθήκη τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την απίστευτη αγωνιστικότητα που έδειχνε στα τερέν αλλά και τα μηνύματα που έστειλε με την ανάρτησή που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media, η οποία φανερώνει και μέρος της προσωπικότητας που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαίδης» σημειώνει.

«Για όλους εμάς στην οικογένεια του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό, η σημερινή μέρα, είναι μια μέρα μαύρη. Μια μέρα απερίγραπτης θλίψης.

Αλέξανδρε μας άφησες νωρίς. Έδωσες μια μάχη άνιση. Ξέρουμε ότι κι εκεί στάθηκες με το κεφάλι ψηλά. Μας άφησες νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ξέρουμε ότι όλοι, ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μέχρι το “αντίο” για το μεγάλο ταξίδι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει» καταλήγει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Πηγή: newsbeast.gr