Συγκινεί η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο MEGA Stories. «Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη για το κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και δημοσιεύτηκε, όταν «έφυγε».

Η Δώρα Τσαμπάζη εκτίμησε πως η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος τους, καθώς τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών. Λίγους μήνες αργότερα, τα Χριστούγεννα του 2020, μία μαγνητική τομογραφία έδειξε όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου, όμως η βιοψία έδειξε ότι ήταν μεταστατικός από τον πνεύμονα.

«Ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο άνθρωπός σου έχει καρκίνο και είναι στο stage 4», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο περίγυρός του είχε τη βεβαιότητα πως ο Αλέξανδρος θα τα καταφέρει, όμως εκείνος ήταν προσγειωμένος. «Έλεγε “χαλαρώστε παιδιά, δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω”», έλεγε.

«Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο χρόνος για το καρκίνωμα nut είναι 6 με 9 μήνες ζωής και ο Αλέξανδρος έφτασε κοντά στα δύο χρόνια. Ήταν νικητής», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Πηγή: newsbeast.gr