Η είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προκάλεσε σοκ και σκόρπισε θλίψη. «Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut», ανέφερε ο ίδιος σε μια ανάρτησή του, η οποία δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατό τυου.

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού. Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του @AlexandrosNik. Το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε την ασθένεια του ήταν τεράστιο», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Συγκλονισμένος» ο Βασίλης Κικίλιας. «Συγκλονιστικό! Καλό ταξίδι Αλέξανδρε, ολυμπιονίκη της ζωής. Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Μόνο περηφάνια για σένα», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του «για την πρόωρη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, πολυνίκη αθλητή του Τάε Κβον Ντο, Ολυμπιονίκη στους αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένειά του, όπως μαχητικός υπήρξε στο αγώνισμά του και την πολιτική και κοινωνική του δράση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους οικείους του».

Πηγή: newsbeast.gr