Ο Αλέξης Κούγιας μετά την απεμπλοκή του από την Λάρισα θέλει να αγοράσει και πάλι ποδοσφαιρική ομάδα και σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, του ταιριάζει ο… Άρης.

Ο γνωστός ποινικολόγος φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Focus FM» σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr και μίλησε για την ανάγκη που αισθάνεται να αποκτήσει μια ομάδα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, αυτή η ομάδα είναι ο Άρης.

Να σημειώσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε συνδεθεί και με πιθανή εξαγορά της Κορίνθου μαζί με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής.

«Με βάση τις οικονομικές μου δυνατότητες, η ομάδα που μου ταιριάζει, πιστεύω ότι είναι ο Άρης. Θα μου πήγαινε αυτή η μεγάλη ομάδα, με τεράστια δύναμη, αλλά πρέπει να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης με τους οπαδούς και να υπάρχει σοβαρός ιδιοκτήτης. Με… χίλια θα τον έπαιρνα τον Άρη», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε και μια ιστορία από το παρελθόν.

«Είχα κάνει μάλιστα προσπάθεια με Ντίμη Παπαϊωάννου, Βένο, Κούη, Γράντα, Μπακούρα, Κατσιαούνη και Δασυγένη. Είχαμε μιλήσει, όταν είχε γίνει η κατάσχεση στο Νέο Ρύσιο. Τους είπα η λύση είναι να βάλουμε από 300.000 αύριο το πρωί και να λύσουμε με 3 εκατομμύρια τα προβλήματα της ομάδας. Την άλλη μέρα, εμφανίστηκε μόνο ο Ντίμης και στον Δασυγένη του είχα πει τι θα τα κάνεις τα λεφτά, είσαι 90 χρονών, βάλε στον Άρη να σου κάνουμε ένα άγαλμα, τόσα λεφτά έχεις, αλλά μιλούσα και δεν με άκουσε ποτέ…».

Πηγή: newsbeast.gr