Τα χαρτιά του αναφορικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» (19:30), στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 86η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εμβαθύνει στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών εν μέσω ακρίβειας.

Κατά την άφιξή του στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, όπου ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της φετινής έκθεσης και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, τομεάρχες και βουλευτές του κόμματος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Φραγγίδη για τα αιτήματα των εργαζομένων κατά των απολύσεων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οφείλονται στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο.

Η κόρη ενός από τους εργαζόμενους πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα ένα μπλουζάκι που κυκλοφόρησαν οι απεργοί για να κάνουν γνωστό τον αγώνα τους.

Πηγή: newsbeast.gr