Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Τζόρβας και η σύζυγός του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου. Το ερωτευμένο ζευγάρι διαμένει στην Λακωνία όπου έχει αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους φροντίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απ’ όταν κρέμασε τα παπούτσια του.

Ο τερματοφύλακας ομολόγησε με χαμόγελο πως «βρέθηκα στη Λακωνία ως ερωτικός μετανάστης αφού η σύζυγος μου κατάγεται από εδώ. Τις εκτάσεις που έχουμε εδώ τις καλλιεργούμε εγώ, η Χρυσαυγή και τα δυο παιδιά μας, ο Μάξιμος και η Ίρις. Τους μαθαίνουμε την τέχνη μας και ας μην την ακολουθήσουν. Είναι θεϊκό ότι μαθαίνεις στα παιδιά σου μια τέχνη και τους δημιουργείς αναμνήσεις στο χώμα».

«Ο Αλέξης δεν είναι από τη Λακωνία αλλά πια ζει εδώ περισσότερο από εμένα», σχολίασε η Χρυσαυγή Ατσιδάκου. «Ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο θα είχαμε πάλι απόσταση. Τότε έρχεται η ώρα της επιλογής. Θα μπορούσα να του πω δεν αντέχω, ή κάνε το σε στηρίζω. Αυτή την περίοδο υπάρχει πολλή κίνηση στην οικογένεια μας, γιατί οι βάση και των δυο μας είναι ανάμεσά στην Αθήνα και τη Λακωνία. Ο Αλέξης έχει ρίξει πολλή δουλειά. Κάνει και εργασίες που άλλοι δεν θα καταδέχονταν».

Εάν κάποιος μπορεί να τον αποκαλεί σήμερα πλέον αγρότη, ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε πως: «Πρέπει να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα χεριά μου. Αν δεν ήμουν αγρότης δεν θα μπορούσα να πουλάω προϊόντα. Το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι ήδη στην αγορά, τώρα βγαίνουν οι ελιές Καλαμών και έρχεται και το κρασί. Το ταμπού “μην μπω στα χωράφια” το διασκεδάζω. Στην ηλικία μου δεν με απασχολεί τίποτα».

Πηγή: newsbeast.gr