Η σειρά του Netflix «Alice in Borderland» που βασίζεται σε ένα γιαπωνέζικο manga επέστρεψε στο συνδρομητική livestreaming πλατφόρμα με την δεύτερη σεζόν και η ομάδα του Lordoftheseries.gr το είδε και μας προσφέρει ένα αναλυτικό review χωρίς spoilers.

Μετά από μια καταπληκτική πρώτη σεζόν η οποία είχε κάνει πρεμιέρα πριν δύο χρόνια, το Alice in Borderland επέστρεψε για να μας θυμίσει πόσο πολύ το αγαπάμε.

Μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν όπου οι ήρωές μας “καθάρισαν” τα περισσότερα παιχνίδια ανακαλύπτουν ότι για να έχουν μια πιθανότητα να γυρίσουν πίσω θα πρέπει να παίξουν μέχρι το τέλος.

Ο Arisu και οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι από την μία άκρη του Τόκιο στην άλλη για να παίξουν με όσες “φιγούρες” της τράπουλας έχουν απομείνει. Στόχος τους, να νικήσουν σε όλα για να ανακαλύψουν επιτέλους τι συμβαίνει και πώς κατέληξαν εγκλωβισμένοι σε αυτόν τον κόσμο.

Η δεύτερη σεζόν δεν είχε τη φρενίτιδα της πρώτης για να λέμε αλήθειες. Δεν είχε τόσα πολλά παιχνίδια και η βία και οι θάνατοι κάπως περιορίστηκαν σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει.

Σε αυτή τη σεζόν εμβαθύναμε περισσότερο στους ήρωές μας και στο ποιοι ήταν πριν εγκλωβιστούν στο παιχνίδι. Μάθαμε περισσότερα πράγματα για εκείνους και για το τι είναι ικανοί να κάνουν με σκοπό να επιβιώσουν. Θα μιλήσω αποκλειστικά για εμένα και θα πω ότι αν και μου έλειψε λίγο η αγωνία της πρώτης σεζόν μου άρεσε που οι ρυθμοί χαλάρωσαν λίγο για να μπορέσουμε να δούμε λίγο παραπάνω τους χαρακτήρες.

Λάτρεψα τα δύο τελευταία επεισόδια και το τέλος με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη! Μου άρεσε πάρα πολύ που εξήγησαν τα πάντα και δεν άφησαν καθόλου κενά στην ιστορία. Η αρχική ιδέα ήταν να ακολουθήσουν το manga όσο πιο πιστά γίνεται και για αυτό το λόγο η σειρά ολοκληρώθηκε με την δεύτερη σεζόν της.

Η αλήθεια είναι όμως ότι μας άφησαν και ένα παραθυράκι ανοιχτό, αν ρε παιδί χρειαστεί να το ανοίξουν και να πέσουμε πάλι το μαγικό κόσμο του Borderland.

Πηγή: newsbeast.gr