Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του συνεχάρη τον αντίπαλο και τόνισε για τη δική του ομάδα ότι άρχισε να παίζει αφού πρώτα δέχθηκε το πρώτο γκολ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δει με τους παίκτες του τι έκαναν καλά και τι όχι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο προπονητής της Ένωσης αμέσως μετά τη λήξη στην Τούμπα…

Για την αίσθηση που έχει για το παιχνίδι: «Πρώτα απ’ όλα δεν μου αρέσει να χάνω. Συγχαίρω τον αντίπαλο για τη νίκη. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό να ισοφαρίσουμε, αλλά χάσαμε κάποιες στιγμές αυτά που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Όταν μπορέσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας, κάναμε τη διαφορά, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι».

Για το αν το πρώτο 15λεπτο ήταν κομβικό στο παιχνίδι: «Πιέσαμε και οι δύο ομάδες. Στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε κάτι πιο ξεκάθαρο, αλλά ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ. Στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις λάθος δέχεσαι γκολ. Δεν είδα κάποια διαφορά στα πρώτα 15 λεπτά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος κρατάει την μπάλα και θα μπει για να πιέσει, αλλά μας κόστισε όπως μπήκαμε στο παιχνίδι. Όταν δεχθήκαμε γκολ, τότε αρχίσαμε να παίζουμε».

Πηγή: newsbeast.gr