Η ΑΕΚ πήγε στο Καραϊσκάκη με στόχο να νικήσει τον Ολυμπιακό για να παραμείνει στο -6 από τον Παναθηναϊκό αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) και έμεινε στο -8 από την κορυφή, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι πάντως ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, λέγοντας πως οι παίκτες του απλά έπρεπε να το πιστέψουν λίγο περισσότερο και θα έπαιρναν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης μετά τη λήξη του ντέρμπι…

Για την αίσθηση που του αφήνει το ντέρμπι: «Κερδίζονται πολλά πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ αισθάνεται ότι είναι ένα με την ομάδα που έχουμε. Όταν ήρθαμε ψάχναμε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν η διάθεση, η όρεξη, η προσωπικότητα και η περηφάνια που έχουν οι παίκτες που φοράνε αυτή τη φανέλα. Θα ήθελα να φύγουμε με μια νίκη, αλλά παίξαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό το αξιολογώ».

Για το τι παραπάνω θα ήθελε και αν αυτό που έλειψε ήταν το σωστό τελείωμα των φάσεων: «Έπρεπε να ήμασταν πιο πεπεισμένοι ότι θα το κάναμε. Αλλά νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και σε αυτό που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στο τελείωμα των φάσεων».

Πηγή: newsbeast.gr