Στην εντατική βρέθηκε η σύζυγος του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα, μετά από επιπλοκές κατά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Άλις Καμπέλο παρουσίασε «επιπλοκές» κατά τον τοκετό αλλά είναι πλέον καλά στην υγεία της. Ο Ισπανός επιθετικός αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε η σύζυγός του και δημοσίευσε φωτογραφίες της μικρής Μπέλα.

 «Η Μπέλα γεννήθηκε στις 9 του μήνα και είναι υπέροχη. Η μαμά δυστυχώς και αφού η γέννα πήγε πολύ καλά, είχε επιπλοκές που μας τρόμαξαν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ της Κλινικής του Πανεπιστημίου Navarra όπου τη φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά-σιγά αναρρώνει. Είναι πολύ δυνατή» έγραψε ο Μοράτα στην πρώτη ανάρτησή του.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι η Καμπέλο βγήκε από την εντατική και αναρρώνει έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρή Μπέλα. «Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω όλα όσα συνέβησαν. Σε ευχαριστώ Άλις που για άλλη μια φορά μου έδωσες ένα μάθημα. Είσαι μαχήτρια και παράδειγμα για μένα. Ήταν σίγουρα οι χειρότερες μέρες της ζωής μου, αλλά είμαι τυχερός που σε έχω. Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και η ζωή μου χωρίς εσένα δεν θα είχε κανένα νόημα» συγκινεί ο Αλβάρο Μοράτα.

Πηγή: newsbeast.gr