Ένας επιστήμονας που συνεργάστηκε στενά με ένα εργαστήριο της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι η Covid ήταν γενετικά τροποποιημένος ιός και διέρρευσε από τις κινεζικές εγκαταστάσεις.

Ο Δρ Andrew Huff, ο πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance, χαρακτήρισε την πανδημία «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία» και «τη μεγαλύτερη αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου».

Ο Huff πιστεύει ότι η επιχορήγηση που παρέχεται από τον Anthony Fauci μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στην EcoHealth Alliance, συνδέθηκε με τη «δημιουργία του SARS-CoV-2» δηλαδή είναι υποστηρικτής μιας από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τον κορονοϊό ότι δηλαδή κατασκευάστηκε και διέρρευσε από κάποιο εργαστήριο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται στο βιβλίο του, «The Truth About Wuhan», ότι η πανδημία του κορονοϊού δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης, προς την επικίνδυνη μηχανική των κορονοϊών της Κίνας, των ΗΠΑ.

Ο Χαφ μίλησε στη Sun τονίζοντας ότι, «η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης αυτής βιοτεχνολογίας στους Κινέζους» και υπογράμμισε πως τα κινεζικά πειράματα πραγματοποιήθηκαν σε περιβάλλοντα αρκετά ελλιπούς και χαλαρής βιοασφάλειας. Ο ιός διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, το οποίο μάλιστα χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.

«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοπροστασίας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τη διαρροή του ιού από στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», υποστήριξε ο Χαφ.

Η EcoHealth Alliance, της οποίας υπήρξε αντιπρόεδρος, είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τις ΗΠΑ, της οποίας η αποστολή είναι η προστασία ανθρώπων, ζώων και περιβάλλοντος από αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες. Ο Χαφ κατηγορεί τη ΜΚΟ ότι «παρέδωσε τεχνολογία με βιολογικά όπλα» στην Κίνα.  «Η Κίνα ήξερε τους κινδύνους αλλά το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι ΗΠΑ τα συγκάλυψαν όλα αυτά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr