Άμεση ήταν η αντίδραση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό εφοριακού στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.

Αναλυτικότερα, ο κ. Πιτσιλής, αφού ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών, στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο που δέχθηκε την επίθεση και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες» δήλωσε ο Γιώργος Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.

Πηγή: newsbeast.gr