Μια ερωτική ιστορία έχει γίνει viral στο Reddit, αφού μια γυναίκα που ανακάλυψε ότι έχει άπιστο σύζυγο, ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με τον σύντροφο της ερωμένης του, τον οποίο τελικά ερωτεύτηκε.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 36χρονη γυναίκα που δεν αποκάλυψε κανένα όνομα στην ανάρτηση που έκανε, ανέφερε πως είναι παντρεμένη με έναν 38χρονο και ότι έχουν μαζί μια κόρη 6 ετών.

Μια μέρα λοιπόν, έλαβε μια κλήση από έναν άντρα, ο οποίος είπε ότι είναι παντρεμένος με μια υπάλληλο του συζύγου της. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι διαθέτει μια σειρά από στοιχεία, όπως γραπτά μηνύματα, που αποδεικνύουν ότι η σύζυγος του και ο σύντροφος της, είναι σε κρυφή σχέση για έναν χρόνο.

Γυναίκα κρατάει βέρα, χωρισμός

Έτσι, συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και τις επόμενες κινήσεις προς τους άπιστους συντρόφους τους. Αφού επιβεβαίωσαν ότι πράγματι έχουν πέσει θύματα απιστίας, η γυναίκα ανέφερε πως είναι δύσκολο να αποκαλύψει κάτι στο σύζυγο της, γιατί εξαρτάται οικονομικά από αυτόν.

«Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι, γιατί μετά την πανδημία έχασα τη δουλειά μου. Αν χωρίσω τώρα, δεν θα μπορώ να φροντίσω την κόρη μου», με τον άλλο άντρα που είχε ήδη τρία παιδιά από τον κλονισμένο γάμο του, να συμφωνεί.

Τα ραντεβού που κατέληξαν σε έρωτα

Οι δύο απατημένοι σύζυγοι ξεκίνησαν να βγαίνουν τακτικά ραντεβού, χωρίς να πουν στο άλλο τους μισό ότι ξέρουν την αλήθεια. Αρχικά, συζητούσαν για ατελείωτες ώρες για τους γάμους τους, μέχρι που ξεκίνησαν να έρχονται πιο κοντά.

Ζευγάρι κρατάει χέρια

Μια μέρα λοιπόν, ο απατημένος σύζυγος αποκάλυψε στην 36χρονη πως είναι ερωτευμένος μαζί της, με την ίδια να ανταποκρίνεται. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσουν ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα διαζύγια τους, γιατί τότε θα είναι ίδιοι με τους συντρόφους της.

Εκείνη συμφώνησε και πλέον ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα, ενώ προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική επιφάνεια, για να μπορέσουν να χωρίσουν τους ανθρώπους που κάποτε παντρεύτηκαν.

Πηγή: newsbeast.gr