Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, εμφάνισε σαφή συμπτώματα ασθένειας μετά τη μόλυνσή της από τον κορονοϊό στη διάρκεια επίσκεψής της στο Πακιστάν. Πηγές στην αντιπροσωπεία της στην πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ δήλωσαν σήμερα ότι η πολιτικός των Πρασίνων είχε «ξεκάθαρα συμπτώματα γρίπης» από χθες, Τρίτη, το βράδυ.

Η Μπέρμποκ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θέλει να επιστρέψει στο Βερολίνο αργότερα σήμερα με κυβερνητικό αεροπλάνο. Όπως έγινε γνωστό, η 41χρονη υπουργός Εξωτερικών θα κάνει την πτήση απομονωμένη σε χωριστή καμπίνα μέσα στο αεροπλάνο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί άλλα κρούσματα στην αντιπροσωπεία της.

Η Μπέρμποκ αναγκάσθηκε χθες, Τρίτη, να συντομεύσει την επίσκεψή της στο Ισλαμαμπάντ έπειτα από δύο θετικά τεστ για τον κοροhttps://www.newsbeast.gr/tag/koronoiosνοϊό.

Αρχικά σχεδίαζε να έρθει σήμερα στην Ελλάδα και μετά να επισκεφθεί την Τουρκία. Τώρα όμως ολόκληρη η αντιπροσωπεία αναμένεται να επιστρέψει απόψε στο Βερολίνο.

Πηγή: newsbeast.gr