Η Ευγενία Σαρρή, αναλύτρια λόγου, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και σύμφωνα με την ίδια, εντόπισε στοιχεία στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των νεκρών παιδιών στη Πάτρα, ενώ τόνισε ότι σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα τους δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση, εάν έχει σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών της.

«Υπάρχουν πάρα πολλά απροσδόκητα στοιχεία στη συνέντευξη των γονιών, κυρίως της μητέρας. Δόθηκε για να δώσουν απαντήσεις, όμως πουθενά δεν αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως και η μητέρα αποφεύγει να απαντήσει. Δεν απαντάει, αλλά αναφέρεται στον εαυτό της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι δεν έχει ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρης της πρώτης συνέντευξης -την οποία θεωρεί και πιο σημαντική-, αλλά ένα μέρος, από το οποίο φέρεται να προκύπτει ο παραπάνω προβληματισμός, σύμφωνα με την ίδια.

Σημειώνεται, ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση των παιδιών στη Πάτρα, αναφέρθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με μία αινιγματική ανάρτηση για την ασφυξία στο Facebook.

Πηγή: newsbeast.gr