Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε το Μίλτον Κέινς της Βρετανίας και η πλειοψηφία μπορεί να τον υποδέχτηκε θερμά, όμως είχαν συγκεντρωθεί και ορισμένοι διαδηλωτές, που φώναξαν ότι δεν πιστεύουν στον θεσμό της μοναρχίας.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η ομάδα Republic που αποτελούνταν από 20 άτομα, είχαν συγκεντρωθεί και σήκωσαν πλακάτ όταν τους προσέγγισε ο Βρετανός μονάρχης, που ανέγραφε: «Δεν είσαι ο βασιλιάς μου».

«Πηγαίνουμε σήμερα στο Μίλτον Κέινς, για να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στον βασιλιά. Μπορείτε να συμμετάσχετε στη διαμαρτυρία στο Church of Christ Cornerstone», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter τα μέλη της ομάδας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε το μήνυμα ότι είναι εντάξει να διαμαρτυρόμαστε ενάντια στους βασιλικούς. Αντί για μια ανούσια στέψη, χρειαζόμαστε μια σοβαρή δημόσια συζήτηση», δήλωσε ένα μέλος της.

Επίσης, πρόσθεσε πως «πιστεύουμε ότι το βρετανικό κοινό πρέπει να ερωτηθεί -θέλουμε τον Κάρολο ή μια επιλογή άλλη; Η παλίρροια αρχίζει να στρέφεται ενάντια στη μοναρχία και χρειαζόμαστε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: newsbeast.gr