Ως το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε ο πρώην διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος το «μέχρι τέλους» που είχε κάνει σημαία του ο Ολυμπιακός πριν λίγα χρόνια με στόχο την αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η διαιτησία ήταν 100-0 υπέρ του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague.

Ο Αναστόπουλος ήταν ένας από τους διαιτητές με τους οποίους είχαν θέμα οι Πειραιώτες, με τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί μέσω ανάρτησής του στα social media. Και δεν ασχολήθηκε για να τους αποθεώσει για τα φετινά αποτελέσματά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά για να τους επιτεθεί σχετικά με τη διαιτησία.

«Καλές οι νίκες, τα σερί και το μέχρι τέλους που τελικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μόλις είδα το παιχνίδι κι έχω να πω ότι η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Καμία τύχη και του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν λύσει το θέμα με τη διαιτησία. Αυτή δεν είναι Ευρωλίγκα, τσιρκολίγκα είναι», έγραψε στα social media ο Αναστόπουλος και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Ανάρτηση του διαιτητή Αναστόπουλου για τον Ολυμπιακό

Πηγή: newsbeast.gr