Ένα ζευγάρι από την Βρετανία έχει μια ιδιαίτερα πικάντικη ερωτική ζωή, καθώς όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ο σύντροφος της βρίσκεται σε στύση περίπου 100 φορές την ημέρα και είναι έτοιμος… σε όλες τις περιστάσεις.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο 39χρονος Lucas Martins είναι σε σχέση με την Vikki Brown από το 2020 και έκτοτε υποστηρίζει ότι βρήκε την γυναίκα της ζωής του, την οποία θέλει να παντρευτεί. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ο 39χρονος επισκέφθηκε στο σούπερ μάρκετ Morrisons στην πόλη Στόουκ-ον-Τρεντ.

«Καθώς ήμασταν στην ουρά, ο Lucas περπάτησε στη γωνία με ένα τεράστιο κομμάτι φιλέτο μπριζόλα στο καλάθι του και είπε “ουάου είσαι όμορφη”. Μιλήσαμε και απέρριψα τρία ραντεβού για καφέ στην αρχή γιατί ήμουν τόσο χαρούμενη που ήμουν μόνη μου», είπε η Vikki.

Ο Lucas Martins και η Vikki Brown

Πλέον, είναι σε σχέση μαζί του εδώ και δύο χρόνια, όμως όπως αναφέρει το γεγονός ότι εκείνος έχει πολλές στύσεις μέσα στην ημέρα και ζητά διαρκώς σεξ, την δυσκολεύει να συμβαδίσει με τις δουλειές και τα ραντεβού της.

«Δεν υπάρχει καθόλου ανάπαυση από αυτό»

Η Vikki υποστηρίζει ότι η ερωτική επιθυμία του συντρόφου της παραμένει αμείωτη από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν και πως συμβαίνει ακατάπαυστα όλη την ώρα, με αποτέλεσμα μερικές φορές να γίνεται ντροπιαστικό.

«Σε όλη τη σχέση είχε πάντα στύση, δεν υπάρχει καθόλου ανάπαυση από αυτό», είπε και πρόσθεσε πως «μερικές φορές είναι ντροπιαστικό, αλλά απλώς γελάει γι’ αυτό».

«Στο κρεβάτι είναι το ίδιο, μπορεί να πάει για ύπνο με στύση και να ξυπνήσει με μια, δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε αυτό… Συμβαίνει σε κάθε μέρος που βρισκόμαστε. Μπορεί να τύχει, ενώ κάνουμε μια απολύτως φυσιολογική καθημερινή συζήτηση όπως που θα πάμε το επόμενο Σαββατοκύριακο», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι ο μέσος άνδρας βιώνει περίπου 11 στύσεις την ημέρα, ενώ ένας υγιής άνδρας έχει έως και πέντε στύσεις κατά τη διάρκεια ενός πλήρους νυχτερινού ύπνου. Επίσης, οι τυχαίες στύσεις θεωρούνται γενικά φυσιολογικές και μπορεί να είναι σημάδι καλής υγείας, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πηγή: newsbeast.gr