Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε με την ομιλία του τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, απευθύνοντας σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε την ομιλία του παρόλο που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο μικρό αγώνα μπάσκετ 5Χ5 που συμμετείχε μαζί με τον γραμματέα και άλλα στελέχη του κόμματος. 

«Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό -ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών- να δώσει εντολή για άρση απορρήτου ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος για την παρακολούθησή του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ρίξει σκιές στην πολιτική του πορεία.

Ζήτησε θεσμική και δημόσια ενημέρωση του ελληνικού λαού για την υπόθεση της παρακολούθησής του και τόνισε:

«Δεν δέχομαι ψιθύρους, δεν θα γίνω συμμέτοχος στις παρανομίες τους» σημείωσε και πρόσθεσε πως «με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν τελειώσει τα “περάστε από το τμήμα δι’ υπόθεσίν σας”».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης.

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να προκαλέσει μια ισχυρή ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, υπογράμμισε και κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» για τους πολίτες και την πατρίδα.

Πηγή: newsbeast.gr