Η 31χρονη Emily Mai, από την Αυστραλία, είναι μία νέα μαμά η οποία βγάζει 250.000 δολάρια ετησίως στον ιστότοπο συνδρομής OnlyFans όπου δημοσιεύει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Και δηλώνει ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη».

Η μητέρα όπως αποκαλύπτει θα ξεκινήσει τη μέρα της ταΐζοντας το μωρό της και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πριν μεταμορφωθεί σε πειρασμό.

Η Emily, πρώην στρίπερ, λέει ότι έχει λάβει αρνητικά σχόλια από άλλες μαμάδες για την καριέρα της, αλλά δεν την ενδιαφέρει.

Η μαμά, η οποία έχει 70.000 followers στο Instagram, είπε: «Ξυπνάω, δίνω στον γιο μου πρωινό και πίνω τον πρωινό καφέ. Εν αυτός θα παίζει ενώ ελέγχω τους OnlyFans μου».

Και συνέχισε: «Θα περιμένω μέχρι την ώρα του ύπνου του για να δημιουργήσω περιεχόμενο ή να στείλω μήνυμα στους θαυμαστές μου. Όταν ο γιος μου κοιμάται, εγώ διαχειρίζομαι ή βγάζω φωτογραφίες σε διαφορετικό δωμάτιο. Αλλά δεν κάνω βίντεο όταν είναι στο σπίτι, θα οργανώσω να τον κρατήσουν συγγενείς όταν θέλω να γυρίσω βίντεο.

Μόλις ξυπνήσει, επιστρέφω στην ανατροφή των παιδιών, κάνοντας πράγματα όπως μαγείρεμα, και δουλειές στο σπίτι και όταν κοιμάται, επιστρέφω στη δουλειά».

«Πολλά από αυτά που βγάζω πηγαίνουν σε αποταμιεύσεις για το μέλλον του»

«Δεν βγάζω όλα αυτά τα χρήματα για να τα ξοδέψω σε τσάντες επώνυμων σχεδιαστών και καλό φαγητό. Και έχω τόσο πολύ χρόνο με τον γιο μου», λέει η Emily Mai. Ενώ εξήγησε ότι τα χρήματα μπαίνουν σε αποταμιευτικό λογαριασμό για τον μικρούλη.

«Πηγαίνουμε στις δραστηριότητες του νηπίου του και συναντάμε την ομάδα των μητέρων ή βλέπουμε την οικογένειά μας».

Το μοντέλο είπε: «Όταν απέκτησα το αγόρι μου, ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι όπου θα μπορούσα να είμαι κοντά στο παιδί μου, ενώ παράλληλα θα έφερνα τα ίδια χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το OnlyFans, ορισμένοι από τους φίλους μου σίγουρα με έκριναν κρυφά, αλλά είναι πολύ πιο αποδεκτοί τώρα». Ενώ συμπλήρωσε ότι είναι πολύ επιλεκτική όσον αφορά το με ποιους μοιράζεται την εργασία της στη βιομηχανία του σεξ. «Μία μητέρα από την ομάδα του νηπιαγωγείου το έμαθε κατά λάθος και δεν αντέδρασε καθόλου καλά. Απείλησε ότι θα με ξεμπροστιάσει στην κοινότητά μου».

«Δεν με θυμώνει όταν οι άνθρωποι είναι αρνητικοί για την καριέρα μου, απλώς με κάνει να γελάω, γιατί τόσες στρίπερ, συνοδοί πολυτελείας και πορνοστάρ που γνωρίζω είναι μαμάδες. Πρέπει να σταματήσει αυτό το στίγμα.»

Πηγή: newsbeast.gr