Στα ελληνικά social media έχει καθιερωθεί πλέον το να γίνονται διαγωνισμοί που χαρίζουν διάφορα δώρα, αλλά κανένα δεν είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που προσφέρουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, αφού μιλάμε για ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη, το οποίο θα δοθεί σε έναν υπερτυχερό και θα το έχει για πάντα.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό στα ελληνικά social media και συγκεκριμένα στο Instagram, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Αλεξ, και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες influencer, να κάνουν τη διαφορά με την προσφορά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, το δώρο για έναν υπερτυχερό είναι ένα σπίτι, ρετιρέ, επιπλωμένο, με θέα στην Ακρόπολη και με συνολική αξία που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home και για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτόν αρκεί να ακολουθήσει τους έξι λογαριασμούς τους στο Instagram και να κάνει ένα like.

Πηγή: newsbeast.gr