Στην Καρδίτσα επέστρεψε η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με εκατοντάδες συμπολίτες της να την υποδέχονται θερμά σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατρεία της πόλης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος της απένειμε αναμνηστική πλακέτα, ενώ της δόθηκε πλακέτα κι από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωνσταντίνο Νούσιο.

Ο δήμαρχος της πόλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στην Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια, μίλησε για ένα υγιές πρότυπο για όλη τη νεολαία, ενώ η ίδια τόνισε, πως τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπει, ευχόμενη στο μέλλον να «χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω όπως εσείς καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή τη στιγμή».

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, που ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την υποδοχή και σημείωσε ότι «εγώ δεν είμαι από εδώ, αλλά με αυτή την υποδοχή αισθάνομαι πως είμαι στο σπίτι μου».

Μετά το τέλος της τελετής, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη «πνίγηκε» στις αγκαλιές φίλων, συγγενών και παιδιών που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας για να την υποδεχθούν, ενώ πήγε και στο οικογενειακό τσιπουράδικο που εργάζεται.

Πηγή: newsbeast.gr