Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο viral event της Ελλάδας έχει ξεκινήσει. Το Colourday Festival επιστρέφει για να προσφέρει στο μεγαλύτερο κοινό που συγκέντρωσε ποτέ το ΟΑΚΑ μια φεστιβαλική εμπειρία γεμάτη παλμό.

Δεν μιλάμε μόνο για χρώμα, μουσική, stage και shows. To Colourday Festival είναι αδιαμφισβήτητα το πιο epic festival που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Colourday έχει χορηγό εισιτηρίων, που αναλαμβάνει το κόστος εισόδου για εσένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία προεγγραφή στο viva.gr και θα μπορείς να βρεθείς for free στην πιο χρωματιστή arena της Ελλάδας.

Οδηγίες για το Free εισιτήριο: Βήμα – βήμα η διαδικασία

  • Μπες στο viva.gr
  • Επίλεξε «Free Ticket»
  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
  • Λάβε το εισιτήριό σου στο mail που δήλωσες.

Προσοχή! Το «Free» Ticket είναι περιορισμένο σε αριθμό και ισχύει μόνο με την προεγγραφή σου. Την ημέρα του φεστιβάλ ΔΕΝ θα μπορείς να μπεις ΔΩΡΕΑΝ χωρίς το εισιτήριο που έχει έρθει στο email μετά τη προεγγραφή σου.

VIP & PRIVÉ STAGE

Εάν θέλεις να ζήσεις μια πιο exclusive εμπειρία μπορείς να αποκτήσεις κάποιο πιο premium εισιτήριο, ώστε να βρίσκεσαι είτε στην VIP arena μπροστά μπροστά στο stage είτε σε υπερυψωμένη εξέδρα που είναι ένα με αυτό. Οι επιλογές αυτές συνοδεύονται και από επιπλέον προνόμια, όπως Fast Track Entrance και Colourday Backpack γεμάτο με 10 σακουλάκια χρώμα, ενώ το Privé Stage σου προσφέρει και πρόσβαση σε ιδιωτικό bar.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ & LINE UP

Τον ασυναγώνιστο παλμό του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ μεταδίδουν οι Δημήτρης Ουγγαρέος, Βενετία Καμάρα και ο Άγγελος Πάτσης (Πλάκα Έχει).

Eπί σκηνής θα εμφανιστούν οι:

Plus Bonus: To main act του 2023 αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, οπότε παραμένουμε συντονισμένοι σε όλα τα social media του Colourday Festival σε Facebook, Instagram, Tik Tok και Youtube.

TICKETS:

Αναλυτικα τα πακέτα των εισιτηρίων

FREE (περιορισμένη διάθεση)

Είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ + Βραχιόλι Εισόδου

VIP 25 ευρώ

Είσοδος στην Front Row VIP Area (μπροστά στο stage) + Βραχιόλι Εισόδου + 1 Colourday Backpack+ 10 σακουλάκια χρώμα + Fast Track Entrance

PRIVÉ STAGE 50 ευρώ

Είσοδος σε υπερυψωμένη privé εξέδρα κολλητά στο stage + Βραχιόλι Εισόδου + Πρόσβαση σε Private Bar + 1 Colourday Backpack + 10 σακουλάκια χρώμα + Fast Track Entrance

*Η παραλαβή του backpack, των χρωμάτων και του βραχιολιού θα γίνει στο ΟΑΚΑ κατά την είσοδό σας στον χώρο του φεστιβάλ.

Πηγή: newsbeast.gr