Το είπε και το έκανε ο Αντώνης Κανάκης. Ο παρουσιαστής, στο Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης (14/12) ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» πως θα επικοινωνήσει με τη γυναίκα η οποία έχει καταγγείλει τον πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο τονίζοντας πως πλέον δεν είναι μόνη της και πως όλοι οι συντελεστές της εκπομπής είναι στο πλευρό της.

Ο Αντώνης Κανάκης το έκανε και επικοινώνησε με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο λόγος που ο Αντώνης Κανάκης μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους είναι πως η σεμνότητα της συγκεκριμένης γυναίκας τον συγκλόνισε.

«Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της»

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της…

Posted by Antonis Kanakis Official on Wednesday, December 15, 2021

Πηγή: newsbeast.gr