Οι Άντρες με τα όλα τους έρχονται στο… σήμερα με ονόματα έκπληξη στους κεντρικούς ρόλους. Η νέα θεατρική παράσταση θα «ανέβει» στο θέατρο Βέμπο από τις 4 Νοεμβρίου. Τους αντρικούς ρόλους της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» έχουν αναλάβει οι: Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας και Ντάνιελ Νούρκα. Οι γυναίκες της παράστασης που θα συνυπάρξουν στο θεατρικό σανίδι είναι: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλα Φούλοπ και η Κατερίνα Στικούδη.

Σε διπλή διανομή οι μικρές: Ζώη Πετράκη και Ζετα Μαστροδούκα.

Η κωμωδία Άντρες με τα όλα τους «γεννήθηκε» στην Νέα Ζηλανδία το 1987 από τους συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten με τον τίτλο «Ladies Night». Από τότε ανέβηκε σε πολλά θέατρα σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για το έργο: Σε μια Αθήνα του σήμερα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι…Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους… Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται. Άντρες με τα…όλα τους…Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτήζ.

Πηγή: newsbeast.gr